END OF SEASON RALLY 28-30 AUGUST

END

 Da er det 5 dager igjen til innbetalingsfristen går ut 20/6.

Pr.nå er det 15 innbetalte, altså halvparten av minimum.

Tårnvika Rorbusenter har andre som ønsker å leie der, og venter på en avklaring, er vi ikke minimum 30 personer som har betalt inn til 20/6 blir arrangementet avlyst, og det er synd siden dette ser ut til å bli vårt eneste arrangement av noe størrelse i år.

All informasjon er sendt ut i Newsletter 2 End Of Season Rally, både her og på epost. Hovedpunktene ser dere på bilde her.

Prisen er på kr 2290 pr.person, og inkluderer 2 overnattinger, 2 frokoster, 2 middager. Vi har i tillegg ordnet med diverse opplegg rundt lørdag formiddag, sosialt samvær og annet som vi planlegger, men alt dette står liksom på vent da vi ikke vet om dette blir noe av.

Det er andre gangen vi prøver å få dette til, og jeg kan på vegne av komiteen si at vi gleder oss, og at vi føler oss sikre på at dette blir et flott opplegg.

Treffavgiften skal innbetales til kontonummer: 1503.44.60385 innen 20/6.

Rita Langnes tar seg av booking av hytter etter at innbetaling er bekreftet. Det er 6 soveplasser i hver hytte. 1 soverom, 1 hems, 1 etasjekøye i oppholdsrom. De som samler seg om en hel hytte (6 personer) gir Rita tilbakemelding om dette. Andre som ønsker å dele hytte gir også beskjed. Så fyller vi på der det er plass.
Det er også 2 bobilplasser tilgjengelig til kroner 1100 pr.pers, men disse er utenom de 30 plassene vi må ha for å få anlegget. Håper dere hiver dere rundt å bestiller, så vi får kose oss sammen i sensommer :) Ta kontakt med oss om det er spørsmål.

NATIONAL RALLY 2021
NEWSLETTER MARCH 2020