Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. H.O.G. Arctic Chapter er registert med navnet "HOG Arctic Chapter" og vi har organisasjonsnummer 990006741.

Vi oppfordrer deg til å støtte oss! Når du spiller favorittspillene dine hos Norsk Tipping - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - vil 5% av innsatsen din gå direkte til Chapteret ditt (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte vil gå ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no

 Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede idag og du gjør det på en av følgende måter:

  1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden (sendt på mail til medlemmene) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Har du ikke strekkoden kan kommisjonæren taste inn organisasjonsnummeret eller søke frem til din grasrotmottaker på terminalen.
  2. Send SMS: GRASROTANDELEN 990006741 til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/grasrot_sok Legg inn organisasjons-nummeret og trykk Tilknytt nå.
  4. Norsk Tipping Mobilspill. Lykke til!