Om H.O.G. Arctic Chapter

H.O.G. Arctic Chapter er verdens nordligste H.O.G. chapter og ble etablert i 2006 ved en sammenslåing av de gamle chapterne Hålogaland og Nordland. 
Arctic Chapter har ca. 160 medlemmer som hovedsakelig er bosatt rundt i Nord-Norge. Vi er tilknyttet Harley-Davidson Motor Company gjennom Harley-Davidson Nord-Norge som er chapterets "Sponsoring Dealer".

H.O.G. Arctic Chapter har en omfattende aktivitetskalender med bl.a. felleskjøringer, medlemsmøter, temakvelder, medlemsfester og H.O.G.-treff.

Vi deltar på arrangement som Harley-Davidson Nord-Norge har og gir også støtte til veldedige formål. Vi gir ut eget nyhetsbrev til medlemmene og har en egen Facebook- medlemsgruppe i tillegg til offentlige sider på Facebook og Instagram.

I 2016 arrangerte vi Nordic Harley Days i Svolvær, Lofoten. En særdeles vellykket og uforglemmelig opplevelse med nesten 2000 deltakere fra inn- og utland.

Vi er kort og godt en gjeng som trives med å treffes, dyrke vår felles lidenskap og kjøre Harley-Davidson motorsykler.

For mer informasjon om H.O.G. Arctic Chapter, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller en av styrets øvrige medlemmer.

Du kan også få kontakt med oss gjennom Harley-Davidson Nord-Norge butikken i Ballangen.