Julehilsen

Blla-_20171221-104031_1
Julestria kan være ei skummel tid – den kan fort generere nokså ukontrollerbare, modifiserte atmosfærer. Stemninga, både i det offentlige rom og i heim-husan, kan ha et anstrøk av både hysteria og ubalanse. For mange er det altså nå det skal stramme seg til. Man kan ane en eim bestående av alt fra Klorin, til koriander, lutefisk og Chanel No5. Man hører ekkoet av teppebankere, Jussi Björling og frenetisk snømåking. Det bakes, det vaskes og det pakkes. Noen er inne i en arbeids-psykoteknisk melt-down-process med forvirret multitasking. Ambisjonsnivået er givetvis ikke avstemt mot realitetene: tid/bevegelse/energi. Andre igjen har nogen lunde styring og har adrenalin-pila akkurat i underkant av rødstreken. Enkelte har god prosjektkontroll og er så visst allerede ferdig. Vi andre, vi som ikke tar det så frøktelig tungt; vi har en litt mere moderat, men åpen innfallsvinkel til det hele og nærmest betrakter jula som et koselig sesong-evenement. Vi tar oss nu tid til å surre med vårt. 

Vi tar oss tid til å knyte skoan før vi går i postkassen. Vi nynner muligens på Doris Day sin tilårskomne megahit – «Que Sera Sera» og gløtter inn i Jøtul'en, legger fjernkontrollen strategisk til på armlenet og sjokker sakte mot kjøleskapet for å hente én til. Der er jo selvfølgelig utfordringer for oss også; man kan jo løfte på øyenbrynet dersom man kikker over på naboen sitt flamboyante juletre som er drapert i blått, epileptisk, blinkende led-lys eller at plogen legg litt snø inn i oppgangen. Men for all del, trikset er å puste med magen, dra båten godt opp i støa og av og til gre håret andre veien. Det har gått ut et kommuniké om at sola snur i disse dager og det derfor ikke er lenge før det begynner å dryppe fra takskjegget. Nå er det tid for å initiere litt ettertenksomhet og legge bærekraftige planer for 2018-sesongen. Man må la den store delen av hjernen snakke med den lille delen og la akkumulerte kjøre-forhåpninger få et etterlengta utløp. Tegn en agenda for både nødvendig oppgradering av baiken, nye kjøreruter og hyggelige sosiale samvær.

Det er derfor å håpe på at du på det sterkeste kan vurdere å ta del i følgende: 28. juni – 1. juli arrangeres Norwegian National H.O.G. Rally 2018 på kaia, rett utenfor De Røde Sjøhus i Stavanger og 3. – 5. august går 7th Arctic H.O.G. Rally 2018 av stabelen rett utenfor lokalene til Harley-Davidson® Nord-Norge i Bjørkåsveien 18, 8540 Ballangen.

Med disse enkle betraktninger og naive formaninger, så vil jeg, på vegne av H.O.G. Arctic Chapter, ønske alle medlemmer, fellow bikers, forbindelser, supporters og ja, rett og slett kæm-det-måtte-vær, en Riktig God Jul og et Godt Nytt År.

Jeppe

Director

      

Newsletter Desember 2017
Styret 2018 H.O.G. Arctic Chapter er konstituert :...