Styret 2018 H.O.G. Arctic Chapter er konstituert :-)

IMG_491_20171129-124305_1
Yess! Tirsdag aften; den 28. nov. kl. 20:00 var vi endelig i gang. Styret 2018 H.O.G. Arctic Chapter gjennomførte sitt første, og konstituerende, møte. Dette via SKYPE.

Secretary Per Jonny og Membership Officer Kirsti er valgt inn i Styret for første gang, mens Assistant Director Thor Harry og jeg var tilbake etter en pause. Assistant Director Ivarna og Head Road Captain Tony har vært med en stund, men har nå trådt inn i nye funksjoner. Treasurer Karl Ove og Dealer Reidar fortsetter ufortrødent i sine roller. :-)

Møtet startet med tilbakeblikk og oppsummering av Årsmøtet og Medlemsmøtet i Harstad. Vi drøftet videre oppgavefordeling, kommunikasjonsform, arbeidsrutiner og kjøreregler for Styret. Alminnelige styresaker som økonomi, medlemssituasjonen, aktivitetsplanen, evaluering av Chapterets tilstedeværelse på de sosiale medier, Newsletter og status for medlemseffekter/profileringsartikler var selvsagt også en del av agendaen. Det ble også vedtatt «Fokusområder for Styret 2018». Det ble lagt en møteplan frem mot sommeren – først et møte rett før jul, den 19. des., og deretter andre tirsdag i hver måned. Møtet varte ca. tre timer og det var inspirerende å føle energien, entusiasmen og pågangsmotet til alle som deltok. Referat fra Styremøtet vil om litt legges ut på web-siden vår på sidene forbeholdt medlemmene.

Styret ser fram til å kunne være med på å legge til rette for at alle i H.O.G. Arctic Chapter skal trives, ha det hyggelig i vårt sosiale fellesskap og i trygghet nyte motorsykkelkjøringen med Harley'en.

Styret er svært interessert i å motta innspill og forslag – dette kan du gjøre ved å skrive e-post til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg med på aktivitetskalenderen på http://www.arctic.hog.no og start planleggingen for 2018-sesongen allerede nå.

It's not the destination, it's the journey :-)

Jeppe

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Siv og Mona inntar frokost ved Solbergfjorden med nordgående Hurtigrute og Senja i bakgrunnen.

Knut-Bjarne, Siv og Mona nyter Senja.


Road lunch

Kurt og Hege nyter en "road-lunch" sammen med Mona og Jeppe i de svenske skoger.

Julehilsen
Årsmøte 2017 - H.O.G. Arctic Chapter